lördag 22 september 2007

Trött...


Så är det helg, men jag undrar egentligen vad det gör för skillnad här nere. Alla går ändå till kontoret och arbetar. Inte hela dagen, men bra nära. Själv är jag trött... trött... Det regnade inatt igen och när vinden tar i (och trädgrenar slår mot taket) låter det som om en flock babianer dansar disco på mitt tak. Sov inte så gott med andra ord. Därför tänker jag gå till mitt lilla hus och lägga mig på soffan och se en film i eftermiddag! Eller, man kan ju hoppas i alla fall - chefen kanske kommer med någon annan brådskande uppgift, vad vet jag. Därefter tänker jag se om jag vågar använda ugnen... Kom på att man kan ju göra klyftpotatis - fast vad jag ska ha till vet jag inte än!

Lägger upp lite mer bilder från Wad Sharife i torsdags.

2 kommentarer:

Dèsirée sa...

Du skulle ha haft öronproppar - effektiv kur mot skrålande miniareter klockan 05:00 am och antagligen effektiv mor dansande babianer oxå =)

Good luck with your survey!

Maria sa...

Hahaha, tack för tipset! Jag försöker komma ihåg öronpropparna, men ibland glömmer jag... Var inne och tittade på nya bilder på Elise - vad söt hon är! :) Imorgon ska vi till ett nytt läger, ska bli spännande!

Kram Maria