fredag 12 oktober 2007

Eid, knas på kontoret och massa fåglarIdag började den muslimska högtiden Eid (ungefär som julen är för oss hemma, alltså a BIG thing). Alla anställda är lediga fre-mån, 4 sköna dagar att vila upp sig! Trodde jag... Nu när Nirmal är på R&R så är jag ansvarig för vattensektionen. Igår blev jag kallad till möte med vår programme officer och Head of Suboffice. Då fick jag höra att vattensektionen kan få massa pengar att spendera, bara de spenderas under detta året! Helst ville du ha in budgetförslag etc inom några dagar. Tackar för det tänkte jag! Utan Nirmal här... Så, igår och idag har jag letat igenom hela kontoret efter användbar information, mailat Nirmal som en galning och försökt att inte flippa ur.
Droppen kom imorse när jag blir kallad till Head of Suboffice (alltså högsta hönset här). Då säger han till mig att det arbete jag gör är inte en prioritet och att jag borde spendera min tid med att göra mer praktiska saker. Alltså, enligt honom, ingen mer survey eller annan datainsamling. Jag försökte förklara mina arbetsuppgifter för honom, men det var som att tala med en vägg. Till slut gav jag upp och sa bara ja, ja, ja på allt han sa. Vad som ska hända i framtiden nu vet jag inte. Jag MÅSTE ju ha data till min uppsats, så jag vet inte hur jag ska klämma in det mellan allt annat han vill att jag ska göra. Hoppas det ordnar sig när jag får hjälp av de i Geneve och när Nirmal kommer tillbaka.

Imorse var det massa vita "Lejonkungen"-fåglar utanför mitt hus, försökte fota och filma en snutt. Nu ska Alda och jag äta pasta. Hon är ny programme assistant och ska vara här året ut. Vi delar för tillfället hus, det är trevligt och går mycket bättre än med min förra gäst! :)

1 kommentar:

Jenny sa...

fint med fåglarna!