torsdag 4 oktober 2007

Datainsamlingen börjar

Öööööh, sitter här på kontoret och är lite sliten. Sov inte så bra i natt och allt åkande fram och tillbaka till flyktinglägren börjar kännas i kroppen. Skönt att det är veckans sista dag idag! Under helgen blir det massa sömn och göra klart en del skoluppgifter. Mycket som ska hinnas med.... Det blir också skönt att äntligen få mitt hus för mig själv. Jag har haft en tjej boende hos mig i en vecka - hon snarkar värre än pappa och väggarna i huset är tunna som papper! :) Hon åker imorgon, ska bli härligt! :)
Idag åker jag till Kilo 26 vid 10 ungefär. Jag ska kolla hur det går för mina "datainsamlare". De börjar redan 7 eller 8 idag och håller på till senast 14 när vi alla ska ses. Då får jag titta igenom alls frågeformulär och se så det ser bra ut. Men det hoppas jag att det ska göra!
Tänkte även få tid till att använda min GPS och ta koordinater på olika platser runt lägret. Av dessa hoppas jag sen kunna göra en karta för att illustrera vattenförbrukning etc. Vi får se...
Nu måste jag gå och kopiera ännu fler frågeformulär!!!

1 kommentar:

Jenny sa...

hej busunge! Jobbigt med snarkningar.. speciellt när man börjat störa sig. Idag ska jag följa med ut till collective center som sagt.. Kim och Milan ska göra fyra intervjuer, så jag passade på att fråga om jag fick slänga in min enkät.. Milan läste igenom den och tyckte den var mycket bra, så han skrev ut sju stycken till mig. Super! Jag hade en hel lektion om freds och konfliktvetenskap för Kim imorse också.. Fick verkligen gräva i mitt minne, men det var jättebra. Jag introducerade enemy images för honom, och idén om hur vissa etniska konflkter från början varit politiska.. allt var helt nytt för honom!! Puss o kläm!