lördag 8 november 2008

En vecka känns som en månad

Nu har jag bara varit här i en vecka, men det känns som så mycket längre. Kanske för att tiden gått sakta på jobbet med lite att göra. Hoppas att det ändras snart så det blir lite mer action!


Idag tog jag mig en lång morgonpromenad längs bäcken/floden här i närheten. Det är liksom som ett motionsspår/promenadslinga som går längs med floden, genom bokskogen och det är så fint! Alla jag möter hälsar artigt "Bonjour Madame" - är jag redan en Madame...? :(


Efter en slö morgon åkte jag in till stan för att posta brev till Moa och handla lite grejer jag behöver. Posten är tydligen världens mest poppis ställe i Genève, för på Posten kan man göra ALLT. Betala räkningar, fixa försäkring, ordna telefon, mobiltelefon, köpa choklad, pennor, papper, ja det mesta helt enkelt. Jag passade på att ladda min mobil på Posten, väldigt smidigt.


Jag försökte sen lära mig att hitta i Genève, vilket jag inte är så bra på hittills. Jag har ju bara åkt mellan jobbet och hem, så innerstan känner jag knappt till alls. Promenerade iaf förbi otaliga klockaffärer och sen gav jag upp. Måste ju ladda batterierna inför Melanies och min vandring imorgon längs Lac de Joux, som säg vara en jättefin sjö i vackra omgivningar. Uppstigning kl 7 imorgon, sen heldag iväg och hemma i Genève igen vid 19 på kvällen. Ser fram emot! Och sen sover jag nog gott ska ni se... :)


Inga kommentarer: